Leuke kleine campings in de Ardèche

Extra genieten van rust en ruimte? Dan is een leuke kleine camping in de Ardèche in Frankrijk wellicht iets voor jou. Ardèche is een populaire streek onder de Nederlandse toeristen. Wij zetten in deze blog drie kleinschalige campings voor je op een rijtje.

Camping Le Coin Charmant

Een leuke kleine camping gelegen in het bos en dichtbij een rivier. Op Camping Le Coin Charmant heb je ruime plekken en de camping is gelegen nabij een kiezel en zandstrand. Verder beschikt deze camping in Frankrijk over een heerlijk zwembad en heeft de camping een speciaal kleuterzwembad. Je hond meenemen naar Camping Le Coin Charmant is geen enkel probleem, honden zijn op deze camping toegestaan. Verder deze kleinschalige camping een snackbar en restaurant.

Camping Les Châtaigniers

Sommige kampeerders zijn gek op terrassencampings. Camping Les Châtaigniers is zo’n camping en ligt slechts 200 meter vanaf het dorp. De camping heeft voor het grootste gedeelte uitzicht op een prachtig dal. Het zwembad beschikt verder over een heerlijk zwembad om op de heerlijke warme vakantiedagen af te koelen. Rondom de camping  liggen leuke fietsen wandelroutes en in het dorp zijn diverse verschillende cafés en restaurants te vinden.

Camping Ibie

Camping Ibie is een kleine camping met slechts 59 plaatsen. De camping heeft verschillende soorten huuraccommodaties en natuurlijk is de camping ook gewoon uitermate geschikt om te kamperen met je caravan of tent. Op de camping is een zwembad, een restaurant en een kinderspeelplaats aanwezig.

Andere kleinschalige campings in de Ardèche

Naast bovenstaande drie kleinschalige campings in de Ardèche zijn er nog een hoop andere kleinschalige leuke campings te vinden in de Ardèche. Dit gebied in Frankrijk is erg populair onder Nederlandse toeristen. Op deze kleine campings kun je genieten van grote gastvrijheid, persoonlijke aandacht en bovenal rust. In de Ardèche kun je niet alleen kleine textielcampings vinden, maar ook diverse naturistencamping in de Ardèche. De campings zijn kindvriendelijk en zijn daarom geschikt voor het gehele gezin.