Organiseer een incentive reis naar Frankrijk

Als organisatie probeer je er alles aan te doen om medewerkers gemotiveerd en goed gestemd te houden. Niet voor niets bieden veel bedrijven op de vrijdagmiddag een borrel voor het personeel! Een van de mogelijkheden die je hebt om je personeel gemotiveerd te houden is het organiseren van een incentive reis naar Frankrijk. Een incentive reis is een beloning die door organisaties in het vooruitzicht wordt gesteld voor het moment dat een doelstelling behaald is. Vaak gaat het hierbij om een zakelijke doelstelling, zoals het afronden van een bepaalde opdracht binnen de gestelde termijn of het vergroten van het aantal sales. De incentive reis naar Frankrijk kan dus gezien worden als een beloningsreis voor medewerkers.

Waarom een incentive reis naar Frankrijk?

Frankrijk is een zeer geschikt land voor het organiseren van een incentive reis voor je personeel. In Frankrijk kun je ontspannen van het mooie weer, maar kun je ook actief bezig zijn door te fietsen in de bergen, te raften op de ruige wateren, etc. Zo heeft het land voor eenieder wat te bieden! Een incentive reis is niet alleen een beloning voor het harde werken van je medewerkers, het kan ook een goed moment zijn om te werken aan teambuilding. Wat is er immers leuker dan samen een berg beklimmen? Samen volleyballen op het strand?

♥ TIP: bekijk vooraf alvast welke activiteiten je in de buurt van je accommodatie zou kunnen organiseren! Mocht je specifieke spullen nodig hebben, dan kun je dit vooraf meenemen en hoef je het niet in Frankrijk zelf te kopen.

Een incentive reis laten organiseren

Wist je dat het organiseren van een incentive reis helemaal niet ingewikkeld en tijdrovend hoeft te zijn? Er zijn namelijk verschillende internationaal opererende organisaties die je kunnen helpen bij de organisatie van een incentive reis naar Frankrijk. Zij zorgen voor het vervoer, de accommodatie en indien gewenst ook de activiteiten op de plek van bestemming. Vaak kun je vooraf aangeven in welk deel van Frankrijk je wenst te verblijven tijdens de reis, wat voor type reis het moet zijn (ontspannend of actief), etc. Wanneer kondig jij de incentive reis naar Frankrijk voor je personeel aan?