LOADING

Type to search

Share

In Nederland is Center Parcs een van de populairste aanbieders van vakantiewoningen. Veel van deze parken beschikken over tientallen vakantiewoningen, een zwembad en een animatieteam voor de kinderen. Wist je echter dat Center Parcs ook vakantieparken in Frankrijk heeft? Door te kiezen voor een vakantiewoning van Center Parcs Frankrijk ben je verzekerd van een onbezorgde vakantie voor jezelf en voor je kinderen. Center Parcs heeft op verschillende plekken in Frankrijk vakantieparken, waardoor je ieder jaar een ander deel van dit vakantieland zou kunnen bezoeken. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Normandië, Aigne, Sologne en Vienne. Opvallend is dat Center Parcs geen vakantieparken in Zuid-Frankrijk bezit.

Wil je toch naar een vakantiewoning in Zuid-Frankrijk? Huur een vakantiewoning in Frankrijk via een particuliere verhuurder uit Nederland of Frankrijk!Zwembaden Center Parcs

Center Parcs staat bekend om zijn fantastische subtropische zwemparadijzen en de parken zijn hierdoor een genot om te bezoeken met kinderen. De kinderen maar ook zeker de volwassen kunnen zich in de zwembaden in Center Parcs Frankrijk uitermate goed vermaken. De zwembaden zijn veelal voorzien van grote en diverse glijbanen en ook kennen sommige parken speciale baden waar je kan zwemmen met tropische vissen of in het koraal.

Naast alle spectaculaire attracties voor de wat oudere kinderen en volwassen zijn de parken ook voorzien van zwembaden voor de allerkleinste. Op deze wijze kunnen de allerkleinste genieten van een veilig en leuk speel bad in Center Parcs.

Tip: In Frankrijk is het voor mannen verplicht om in een strakke zwembroek te zwemmen. Maar is de strakke zwembroek ook verplicht is in de Aqua Mundo van Center Parcs? Lees meer.

Vakantiewoning boeken vanuit Nederland

Het fijne aan Center Parcs Frankrijk is dat je een vakantiewoning vanuit Nederland kunt reserveren. Door vroeg in het seizoen te boeken ben je verzekerd van een leuke vakantiewoning voor de komende zomervakantie. Door de populariteit van de vakantieparken van Center Parcs Frankrijk zitten de vakantiewoningen vaak al vroeg in het seizoen vol. Op de website van Center Parcs kun je meer informatie over de verschillende parken in Frankrijk vinden en direct een vakantiewoning reserveren. De informatie wordt in het Nederlands gegeven.

Tip: als je tijdens de kerst- of voorjaarsvakantie naar Frankrijk wil zijn de vakantieparken van Center Parcs erg geschikt. Campings zijn in deze periode vaak nog niet geopend.

Kortingen en acties van Center Parcs

Een vakantie is vaak een dure aangelegenheid. Daarom is een vakantie boeken in Center Parcs met extra kortingen natuurlijk mooi meegenomen. De parken zijn namelijk altijd gelegen in een zeer natuurlijke omgeving en zijn voorzien van zeer veel faciliteiten. Een vakantie boeken bij Center Parcs staat altijd garant voor een onbezorgde en fijne vakantie met het hele gezin. Center Parcs heeft vaak diverse aanbiedingen en kortingsacties lopen en soms zijn deze ook nog gezamenlijk met elkaar te combineren. Dit maakt een vakantie in Center Parcs Frankrijk nog eens extra voordelig.

Leuke aanbiedingen van Center Parcs Frankrijk:

 • Familie of 55+ korting tot wel 20%
 • Gratis extra activiteiten
 • Vroegboekkortingen tot wel 20%
 • Extra hoge korting in schoolvakanties
 • Combinatiekorting met een maximale korting van 40%

Nieuwsgierig naar de huidige aanbiedingen van Center Parcs Frankrijk en ook alvast 30 euro korting ontvangen? Bekijk hier de aanbiedingen.

Center Parcs vakantieparken in Frankrijk

Er zijn op dit moment zes verschillende Center Parcs vakantieparken in Frankrijk. De volgende parken kun je op dit moment boeken in Frankrijk:

 • Le Bois aux Daims
 • Les Trois Forêts
 • Le Lac d’Ailette
 • Les Bois-Francs
 • Les Hauts de Bruyères
 • Villages Nature® Paris
Tags:
Previous Article
Next Article

You Might also Like

1 Comments 1. Joep februari 26, 2017

  Onze vakantie in Frankrijk was echt fantastisch in het Centerparcs park. Wij gaan dit jaar wederom naar Frankrijk met het hele gezin. En met Frankrijkwijzer komen wij nog eens ergens anders, leuk om een betrouwbare en uitgebreide bron van vakantie inspiratie te hebben.

  Beantwoorden

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *