LOADING

Type to search

Share

Nergens ter wereld kunnen wij nog zonder internet en telefonie. Door nieuwe Europese wetgeving valt vandaag de dag bellen, het sturen van een sms en internetten in Frankrijk binnen je bundel van je telefoon.

Telefoneren

In Frankrijk kan je gewoon gebruik maken van je Nederlandse mobiele telefoon.  • Het Internationaal toegangsnummer is: 33.

Internet Frankrijk algemeen

  •  In Frankrijk is een 4G-netwerk aanwezig
  • Op veel plekken zoals hotels, restaurants, bars, campings en luchthavens kan je gebruik maken van gratis wifi.
  • In sommige steden en grotere plaatsen zijn gratis wifi hotspots te vinden.
  • Op luchthavens zijn vaak gratis wifi hotspots te vinden. Naast deze hotspots zijn er ook veel andere netwerken beschikbaar. Klik hier om de wifi-netwerk wachtwoorden van luchthavens in Frankrijk te bekijken.

Internet in Parijs

Parijs is een stad die veel mensen bezoeken tijdens hun vakantie of tijdens een stedentrip. In Parijs zijn zeer veel Wifi-acces-points te vinden wat het gebruik van internet tijdens je bezoek aan Parijs erg makkelijk maakt. In de stad zijn ruim 400 gratis wifi punten te vinden.

Internet in Bordeaux, Marseille, Nice en Lyon

Ook in Bordeaux, Marseille en Nice kan je gebruikmaken van gratis Wifi-acces-points. Deze steden kennen ruim 260 gratis wifi punten. Vaak zit er in deze steden een beperking van 30 minuten op het gebruik van het internet. Na het gebruik van deze 30 minuten zal je wederom verbinding moeten maken met het Wifi-acces-point, het gebruik van het internet blijft ook dan gewoon weer gratis.

Lyon kent ook een goed wifi-netwerk maar in deze stad is het gebruik van de Wifi-acces-points niet gratis. Ment noemt de Wifi-service in Lyon HIPPOCKETWIF. Bij de plaatselijke VVV kantoren kan je een kastje kopen dat gemakkelijk past in je broekzak. Dit kastje zorgt voor een optimale internet verbinding in de stad.

Tags:
Previous Article
Next Article

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *